#fcutrechtleert op bezoek bij elftal scholen

Spelers, stafleden en kantoormedewerkers van FC Utrecht trekken vandaag (maandag) weer de provincie in.

Een elftal scholen in de provincie Utrecht wordt vandaag (maandag) bezocht door spelers, stafleden en kantoorpersoneelsleden van FC Utrecht. Dat alles in het kader van #fcutrechtleert, een Provinciebezoek waarbij in samenwerking met hoofdsponsor Zorg van de Zaak en maatschappelijk partner a.s.r. de thema’s ‘gezonde leefstijl’ en ‘financiële educatie’ centraal staan.


fcutrechtleert

Het Provinciebezoek van de FC uit de Domstad valt samen met de lancering van het digitale lespakket dat de voetbalclub heeft ontwikkeld: FC Utrecht leert. Daarover kun je HIER meer lezen.

In elf gemeenten in de provincie Utrecht worden basisscholen bezocht deze ochtend. Delegaties van de FC gaan naar Amersfoort, Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Wijk bij Duurstede en Zeist. Bij vijf basisscholen wordt een gastles Financiële Educatie gegeven, bij vijf andere scholen is Gezonde Leefstijl het thema van de dag. Één school krijgt beide lessen aangeboden. De spelers en trainers van FC Utrecht zijn vanmiddag als gastdocent actief.

Bron: FC Utrecht

sc Heerenveen - FC Utrecht

Za 17-03-2018 - 20:45 uur
Stadion sc Heerenveen

sc Heerenveen
FC Utrecht

Willem II - FC Utrecht
Zaterdag 31 maart 2018 - 20:45 uur

FC Utrecht - ADO Den Haag
Zondag 8 april 2018 - 12:30 uur

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht