Matchday! Volg vandaag PSV - FC Utrecht

Het is zaterdag, het is wedstrijddag. Ben jij niet afgereisd naar Eindhoven? Plof neer voor de tv, zet de radio aan en vul je second screen met de leukste social media!


IMG_2965

Live Twitterverslag via @fcutrechtmatch
Je second screen omtoveren tot een heel tof screen? Daar helpt het Twitterverslag dat wordt gedaan via @fcutrechtmatch zeker bij! Vanaf ongeveer 17.00 uur begint de stroom van berichten vanuit het Philips Stadion.

Unieke foto’s en beelden via Instagram Stories en Snapchat
Een uniek en nóg uitgebreider kijkje achter de Brabantse schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit Eindhoven, via Instagram Stories en Snapchat. Volg de club op Instagramen Snapchat en zorg ervoor dat je niets mist!

Radioverslag
Ze zijn er altijd bij, dus ook vandaag weer: de vaste volgers van FC Utrecht van RTV Utrecht. Vanuit de perstribune in het Philips Stadion doen ze live verslag van de wedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Maak het voor jezelf extra spannend door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen op Facebook. Heb je ’t goed, dan maak je kans op 2 vrijkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht - Vitesse! Snel doorgeven dus, die voorspelling van jou!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd PSV - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit de thuishaven van de Eindhovenaren natuurlijk ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

De wedstrijd PSV - FC Utrecht begint vanavond (zaterdag) om 18.30 uur. 

Bron: FC Utrecht

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht