Aanvoerder Janssen tekent bij

Aanvoerder Janssen tekent bij

Verdediger twee jaar langer verbonden aan club uit de Domstad.

FC Utrecht heeft met aanvoerder Willem Janssen overeenstemming bereikt om zijn nog 1,5 jaar doorlopende contract met 2 jaren te verlengen. Hierdoor is de Limburger in ieder geval tot en met 30 juni 2020 aan de Domstedelingen verbonden. In het contract is een optie opgenomen voor nog een extra jaar.
Janssen stapte in 2014 definitief over van FC Twente naar FC Utrecht, nadat hij eerder een seizoen door de ploeg uit Enschede aan de club uit Utrecht was verhuurd. De 30-jarige Limburger speelde in totaal al 419 wedstrijden in het betaald voetbal, waaronder 373 competitieduels verdeeld over zijn vorige werkgevers VVV-Venlo (93), Roda JC (135), FC Twente (69) en zijn huidige werkgever Utrecht (76).


Janssen mocht tijdens zijn loopbaan één Supercup in de lucht houden bij FC Twente. Twee keer was hij verliezend finalist van de KNVB Beker, meest recent met FC Utrecht afgelopen seizoen.

Technisch Manager Erik ten Hag over de verlenging: “Willem Janssen is al jaren een stabiele factor voor FC Utrecht, eerst op het middenveld, maar nu ook in zijn nieuwe rol als verdediger. Willem voelt zich sterk verbonden met FC Utrecht en  wij willen graag dat hij van vaste waarde voor de club blijft. Hij  is een intelligente speler met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een goede captain met een hoge mate van plichtsbesef binnen en buiten het veld.”
Als aanvoerder is Willem Janssen ook buiten het veld actief. Zo speelt de verdediger een prominente rol in de landelijke campagne #SterkerophetWerk van hoofdsponsor Zorg van de Zaak.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht