Aanwinsten maken indruk op Ten Hag

Aanwinsten maken indruk op Ten Hag

Erik ten Hag toonde zich na de 2-0 oefenzege van FC Utrecht op FC Twente een tevreden man. De trainer liet maandag vooral spelers opdraven die de laatste weken minder in actie waren gekomen.
Zo hadden de recente aankopen Anouar Kali en Lukas Görtler een basisplaats. "Het is een hele effectieve wedstrijd geweest. We konden Kali en Görtler laten wennen aan het spel, de speelwijze en hun medespelers. Dat je de wedstrijd dan wint, dat is helemaal mooi meegenomen", aldus Ten Hag op de clubwebsite.

Kali en Görtler maakten een goede indruk op Ten Hag. "Ze laten precies zien waarom we ze gehaald hebben. Anouar Kali stond als organisator op het middenveld. Hij deed het uitstekend. Lukas Görtler laat zien dat hij zeer beweeglijk is en een balvaste spits. Als hij nog scherper wordt, dan kan hij nog gevaarlijker zijn."

De doelpunten kwamen op naam van Bilal Ould-Chikh en Nick Venema. Typische doelpunten, die passen bij de kwaliteiten van de spelers. "Bilal met de individuele actie: naar binnen komen en afronden. Nick maakt een goede loopactie. Het past bij Nick Venema dat hij de bal wil voorzetten, maar een doelpunt maakt. Dat is geen toeval, dat past bij hem. Nick is heel doelgericht en dwingt het geluk af."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht