"Anderlecht houdt Troupée in de gaten"

"Anderlecht houdt Troupée in de gaten"

Anderlecht volgt de ontwikkeling van Giovanni Troupée op de voet. Belgische media melden dat dit weekeinde. De negentienjarige Troupée is dit seizoen één van de revelaties bij het sterk presterende FC Utrecht. 
De in Amsterdam geboren Troupée deed al 25 keer mee bij de huidige nummer vier van de Eredivisie. De aanvallend ingestelde rechtsback scoorde drie keer. In het seizoen 2014/15 maakte Troupée zijn debuut in de Eredivisie. Het contract van de jongeling loopt door tot de zomer van 2019. De kans bestaat dat Utrecht de back komende zomer al kwijtraakt, want diverse grote namen uit binnen- en buitenland zouden een oogje hebben op de rechtspoot.

Anderlecht is één van de teams die Troupée in de gaten houdt. De Vlaamse grootmacht houdt er rekening mee dat Andy Najar in de zomer vertrekt en achter de schermen is de zoektocht naar een opvolger voor de Hondurese verdediger reeds begonnen. Troupée is momenteel op pad met Oranje onder 19. Zaterdag zat hij negentig minuten op de bank tijdens het duel met Oekraïne

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht