Bart Ramselaar definitief naar PSV

Bart Ramselaar definitief naar PSV

PSV staat op het punt zich te versterken met Bart Ramselaar. Volgens Voetbal International hebben de Eindhovenaren op hoofdlijnen een akkoord bereikt met FC Utrecht.
Het weekblad beroept zich op bronnen, rond PSV, Utrecht of Ramselaar. De 22-jarige middenvelder wordt al de hele week in verband gebracht met een transfer naar de kampioen van Nederland, maar de vraagprijs van naar verluidt zeven miljoen euro was PSV in eerste instantie te gortig.

De laatste dagen is er tóch een opening ontstaan in de onderhandelingen. VI schrijft dat PSV om en nabij de zes miljoen euro betaalt voor de jeugdinternational, die vorig seizoen zijn grote doorbraak beleefde bij Utrecht. Dat leverde hem eerder dit jaar een plek in de voorselectie van het Nederlands elftal op.

Ramselaar geldt in Eindhoven als alternatief voor Marco van Ginkel, die door een blessure besloot bij Chelsea te blijven. Siem de Jong (Newcastle United) en Andreas Pereira (Manchester United) lijken niet meer in beeld. In het Philips Stadion ligt een vijfjarig contract klaar voor Ramselaar.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht