Belangrijk nieuws voor goudzoekers: Nog een paar dagen verkoop

Belangrijk nieuws voor goudzoekers: Nog een paar dagen verkoop

Nieuwe Goudzoekers kunnen online nog tot en met vrijdag terecht; upgraden tot en met donderdag in Fanshop
De Gouden Seizoenkaarthouders staan vanaf vandaag 10 uur in de startblokken om een plekkie te claimen voor de Europese thuiswedstrijd tegen Valletta FC uit Malta of SS Folgore uit San Marino in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Tot en met zondag 25 juni kunnen Gouden Seizoenkaarthouders de kaarten voor dit Europese duel claimen. Op dinsdag 27 juni om 10:00 uur gaan de kaarten in de verkoop voor de overige seizoenkaarthouders. Alle informatie over de kaartverkoop voor de Europese wedstrijd is hier te vinden.
 
De komende dagen biedt FC Utrecht supporters nog een laatste mogelijkheid om een Gouden Seizoenkaart te bestellen. FC Utrecht stopt aanstaande vrijdagnacht met de uitgifte van de Gouden Seizoenkaart, het upgraden van een huidige seizoenkaart is nog slechts twee dagen mogelijk.
 
Upgrade van de huidige seizoenkaart:
Seizoenkaarthouders die hun seizoenkaart willen upgraden naar Goud kunnen dat alleen woensdag en donderdag nog in de Fanshop doen. Upgraden is een handmatig proces dat niet online kan worden voltrokken. FC Utrecht verzamelt donderdagavond alle aanvragen en heeft de tijd nodig om deze vrijdag te verwerken.
 
Nieuwe seizoenkaartaanvragen:
Nieuwe aanvragen voor een Gouden Seizoenkaart kunnen alleen online worden gedaan via de ticketpagina. Online kan de Gouden Seizoenkaart nog aangevraagd worden tot en met vrijdag 23 juni 23.59, waarna direct de wedstrijdkaart online geclaimd kan worden. Online kan alleen een nieuwe Gouden Seizoenkaart aangevraagd worden, upgraden is niet mogelijk.

Na de deadlines is het niet meer mogelijk om een Gouden Seizoenkaart aan te schaffen of de huidige seizoenkaart te upgraden. Wel blijven de reguliere seizoenkaarten in de verkoop.
0 kudos
+1
Dit artikel delen

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht