Clubman Van der Maarel verlengt contract

Clubman Van der Maarel verlengt contract

Verdediger vastgelegd tot medio 2019, met optie op extensie tot medio 2020.

Het aflopende contract van clubman Mark van der Maarel is met twee seizoenen verlengd. In de nieuwe verbintenis van de 27-jarige verdediger is bovendien een optie voor één extra jaargang in Utrechtse dienst opgenomen.
Achterhoedespeler Van der Maarel maakte in de zomer van 2008 de overstap van HFC Haarlem naar FC Utrecht. In de Domstad begon hij in de beloftenploeg. De ex-jeugdinternational stroomde door naar de A-kern en speelde inmiddels meer dan 170 competitiewedstrijden voor de FC uit Utrecht.


De in Arnhem geboren verdediger behoort tot de meest ervaren spelers van de selectie en mag worden gezien als een cultuurdrager op Sportcomplex Zoudenbalch. “We zijn er blij mee dat we Mark langer aan ons hebben gebonden”, zegt Technisch Manager Erik ten Hag. “Mark is iemand die weet wat er van hem wordt verwacht, binnen en buiten de lijnen. Hij speelt altijd volledig in dienst van de ploeg en van de club. Bovendien is Mark, met zijn voortreffelijke inzicht en winnaarsmentaliteit, een belangrijke speler in de kleedkamer.”

Van der Maarel is de tweede bovengemiddeld ervaren speler in korte tijd die zich langer aan FC Utrecht verbindt. Vorige week al werd bekend dat het contract van aanvoerder Willem Janssen werd opengebroken en verlengd tot medio 2020. Begin dit kalenderjaar verbond bovendien Technisch Manager en trainer/coach Erik ten Hag zich voor nog eens drie jaargangen aan de footballclub.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht