Drie tribunes voor zondag al nagenoeg uitverkocht

Drie tribunes voor zondag al nagenoeg uitverkocht

Drie tribunes van Stadion Galgenwaard zijn voor de thuiswedstrijd die FC Utrecht zondag tegen PEC Zwolle speelt al zo goed als uitverkocht. Op de Noordtribune, Zuidtribune en Cityside zijn voor het treffen met de Zwollenaren nog maar enkele kaarten beschikbaar.

 
Verdeeld over de drie tribunes zijn er nog zo’n 300 plekken vrij voor de eerste thuiswedstrijd van FC Utrecht van het jaar 2016. Enkele vakken op die tribunes zijn al volledig uitverkocht. Alleen op de Bunnikside is het aantal beschikbare tickets voor de wedstrijd van aanstaande zondag nog riant te noemen.

FC Utrecht verwelkomt zondag in Stadion Galgenwaard onder anderen duizenden basisschoolleerlingen uit de provincie Utrecht. Tegen gereduceerd tarief konden zij, in het kader van de Basisscholendag, een ticket aanschaffen. “We zijn er ongelooflijk blij mee dat we duizenden kinderen en hun begeleiders, allemaal uit de provincie Utrecht, komend weekend mogen verwelkomen in Stadion Galgenwaard.”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. “Voor ons elftal is de extra support natuurlijk heel fijn en voor ons als club is het een uitgelezen kans om onszelf te presenteren aan een jeugdig publiek. Toekomstige FC Utrecht-fans, die we na aanstaande zondag nog veel vaker willen begroeten op de tribunes.”

Kom zondag ook naar FC Utrecht – PEC Zwolle! Er is vrije kaartverkoop! Koop je kaarten ONLINE of in de FC Utrecht Fanshop. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht