FC Utrecht: begrip voor standpunt SVFCU en TS

FC Utrecht begrijpt en steunt het feit dat SV FC Utrecht en True Support in gezamenlijkheid hebben besloten de wedstrijd van aanstaande zondag, Ajax-uit, te boycotten. De club is bovendien, gelet op het normalisatietraject rondom de onderlinge ontmoetingen tussen FC Utrecht en Ajax en de voortgang daarvan, nadrukkelijk teleurgesteld over het feit dat de gemeente Amsterdam heeft besloten het aantal voor FC Utrecht-supporters beschikbare kaarten in de Johan Cruijff ArenA ten opzichte van de editie van afgelopen seizoen terug te brengen.


Boycot

De club is van mening dat alle ontmoetingen tussen FC Utrecht en Ajax in het stadion te bekijken moeten zijn door supporters van bezoekende ploeg. Er gaat niets boven een vol gastenvak bij de onderlinge ontmoetingen tussen de Utrechters en de Amsterdammers. FC Utrecht wil zich in alle facetten blijven inzetten voor verdere normalisatie. En de positieve stappen van de afgelopen jaren samen met alle betrokken partijen in Utrecht en Amsterdam doorzetten om zo in de toekomst weer volle uitvakken te realiseren.

Supporters van FC Utrecht die voor het duel van zondag een buscombikaart hebben aangeschaft, ontvangen op korte termijn meer informatie over het retourproces.

Het volledige statement van de supportersverenigingen van FC Utrecht is te lezen op de websites van respectievelijk SV FC Utrecht en True Support.

Bron: FC Utrecht 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht