FC Utrecht breekt contract Giovanni Troupée open

FC Utrecht breekt contract Giovanni Troupée open

Jeugdinternational nu tot en met seizoen 2020/2021 vastgelegd door Eredivisionist uit de Domstad.

Verdediger Giovanni Troupée (19) heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw FC Utrecht-contract. De vleugelspeler ligt nu tot medio 2021 vast in de Domstad.
“Giovanni is een verdediger die over fantastische kwaliteiten beschikt die hij de komende periode bij FC Utrecht verder wil ontwikkelen”, laat Technisch Manager/Hoofdtrainer Erik ten Hag weten. “Hij past in het profiel van de moderne vleugelverdediger. Wij zijn zeer verheugd dat we Giovanni langer aan ons hebben kunnen binden en dat wij samen de ambities van FC Utrecht willen waarmaken.”

In 2009 trok Troupée het FC Utrecht-shirt voor het eerst aan. Sindsdien doorliep de verdediger de gehele jeugdopleiding van de FC uit Utrecht, waarvoor hij inmiddels een vaste waarde is in het eerste elftal. De uit Breukelen afkomstige Troupee was 17 jaar en 58 dagen oud toen hij zijn FC Utrecht-debuut maakte en was daarmee de jongste debutant ooit van de Utrechtse profclub.
 
Inmiddels heeft ‘Gio’ 33 Eredivisiepartijen op zijn conto staan. Met zijn kenmerkende stijl van spelen behoort hij tot de publiekslievelingen in de Domstad. Troupée won afgelopen seizoen de Di Tommaso Trofee uit handen van de supporters.
 
Jordy Zuidam (directeur voetbalzaken FC Utrecht) tekende vandaag met trots het vierjarig contract met de verdediger.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht