FC Utrecht contracteert Maarten Peijnenburg

FC Utrecht contracteert Maarten Peijnenburg

Verdediger Maarten Peijnenburg vervolgt zijn voetballoopbaan in Utrecht. De achterhoedespeler van PSV Onder 19 heeft zich voor twee seizoenen plus een optie op een derde jaargang verbonden aan FC Utrecht. Peijnenburg (19) sluit na de zomerstop aan bij Jong FC Utrecht.
Boxtelnaar Peijnenburg is bezig aan zijn elfde seizoen in de jeugdopleiding van PSV. De verdediger begon in de F1 van de Eindhovenaren en maakt sinds de zomer van 2014 deel uit van PSV Onder 19. Van dat team is de FC Utrecht-aanwinst captain. Peijnenburg debuteerde in het seizoen 2014/2015 met Jong PSV al in de Jupiler League.

“Maarten is een centrale verdediger die niet alleen over goede organisatorische kwaliteiten beschikt, maar ook voetballend vermogen heeft”, zegt Technisch Manager Erik ten Hag. “Bij PSV heeft hij een brede, goede basis gelegd. Aan Maarten de uitdaging om via Jong FC Utrecht de volgende stap in zijn loopbaan te zetten. Wij hebben vertrouwen in zijn kwaliteiten en zijn er blij mee dat we hem aan ons hebben verbonden.”

 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht