FC Utrecht maakt werk van komst Justin Hoogma

Als het aan FC Utrecht ligt, speelt Justin Hoogma (21) dit seizoen weer in de Eredivisie. De club van trainer John van den Brom heeft contact gezocht met diens werkgever 1899 Hoffenheim en denkt aan een huurperiode.


fcuvit (2)

De Domstedelingen hopen nog een extra centrale verdediger aan de selectie toe te voegen. Op dit moment beschikt het met aanvoerder Willem Janssen en Emil Bergström over twee opties centraal achterin. Als één van beiden geblesseerd raakt, moet Van den Brom terugvallen op Mark van der Maarel, van nature een vleugelverdediger.

Hoogma is een belangrijke kandidaat om deze positie op huurbasis in te vullen. Echter liggen er meer kapers op de kust. Met name uit Duitsland.

Hoogma verruilde in 2017 Heracles Almelo in voor Hoffenheim. De verdediger van Jong Oranje sloot in zijn eerste seizoen aan bij het tweede elftal, maar debuteerde afgelopen seizoen in de Bundesliga. Na twee optredens voor Hoffe werd hij in de winter verhuurd aan Sankt Pauli. Daar was de zoon van KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma een onbetwiste basisklant.

Bron: VI

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht