FC Utrecht passeert 8.000 seizoenkaarten

FC Utrecht passeert 8.000 seizoenkaarten

Utrecht loopt warm voor speelseizoen 2016-2017. Slechts enkele maanden nadat naast de beker en naast Europees voetbal werd gegrepen, recht de achterban de rug en blijkt wederom dat FC Utrecht niet kapot te krijgen is. Gisteravond tikte de seizoenkaartteller aan het Herculesplein de 8.000 seizoenkaarten aan.
Hiermee is de Eredivisionist slechts 630 kaarten verwijderd van een nieuwe traditie: meer seizoenkaarten verkopen bij de competitiestart dan het seizoen hiervoor. Vorig seizoen meldden zich 8.630 seizoenkaarthouders bij de stadionpoorten voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

FC Utrecht heeft nog iets meer dan drie weken om die mijlpaal te halen. Op zaterdag 6 augustus zet het team van trainer/coach Erik ten Hag de eerste stappen van het nieuwe seizoen. De trots van de provincie opent deze avond het seizoen met een belangrijke thuiswedstrijd tegen regerend landskampioen PSV.

Voor het zover is speelt de ploeg in De Galgenwaard nog een mooie oefenpot tegen Real Espanyol (koop hier je toegangskaarten) en komt het op Zoudenbalch uit tegen het Israelische Bnei Yehuda.

Wil jij dit seizoen ook van dichtbij meemaken? Met een seizoenkaart geniet je ontzettend veel voordeel.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht