FC Utrecht spart op Zoudenbalch met Bnei Yehuda

FC Utrecht spart op Zoudenbalch met Bnei Yehuda

De voorbereiding van FC Utrecht op de competitiestart van het seizoen 2016/2017 krijgt vanavond (woensdag) een vervolg. Dan neemt de Eredivisionist het op Sportcomplex Zoudenbalch op tegen Bnei Yehuda. Het treffen met het team uit de hoogste divisie van Israël begint om 19.00 uur.
Het toewerken van FC Utrecht’s eerste ploeg naar de start van de competitie gaat, zo zou je kunnen stellen, een nieuwe fase in. Nu de eerste trainingsweken achter de rug zijn en de wedstrijd van zaterdag 6 augustus tegen PSV nadert, resteren de manschappen van trainer/coach Erik ten Hag nog de nodige trainingen en drie oefenduels. Meer en meer zal daarin worden toegewerkt naar het begin van de competitie.

Israël, Spanje, Duitsland
Maar voordat het zover is, speelt FC Utrecht op dinsdag 26 juli in Stadion Galgenwaard tegen de Spaanse Primera Division-ploeg Espanyol en worden op zaterdag 30 juli in Berlijn de degens gekruisd met 2. Bundesligaploeg 1. FC Union Berlin. En is er dus, morgenavond (woensdag), een treffen met het Israëlische Bnei Yehuda.

Hoogste divisie
Bnei Yehuda is een team dat uitkomt in de hoogste divisie van Israël. De ploeg plaatste zich van 2009 tot 2012 vier keer in successie voor Europees voetbal. In de play-offs van de Europa League, in de jaargang 2009/2010, troffen de oranjezwarten PSV. De Eindhovenaren wonnen twee keer met 1-0 en gaven hun Europese avontuur een vervolg. Afgelopen seizoen was Bnei Yehuda minder succesvol en knokte het, met succes, voor lijfsbehoud. Bovendien bereikte het team de halve finale van de Toto Cup Ligat Al en de kwartfinale van de State Cup.

Voorverkoop en ticketverkoop aan de poort
De wedstrijd FC Utrecht - Bnei Yehuda begint morgen (woensdag) om 19.00 uur en wordt gespeeld op Sportcomplex Zoudenbalch. Tickets kosten 5 euro per stuk en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop in de FC Utrecht Fanshop en vanaf 17.30 uur aan de poort bij Zoudenbalch. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis entree.

Live verslag via Twitter en Snapchat
Niet langs de lijn morgenavond? Social media bieden uitkomst! FC Utrecht doet van het duel met Bnei Yehuda rechtstreeks verslag via Twitter en Snapchat. Voeg de club toe in de Snapchat-app: fc_utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht