FC Utrecht start evaluatie bekerfinale

FC Utrecht start evaluatie bekerfinale

In samenspraak met SupportersVereniging FC Utrecht en True Support is FC Utrecht begonnen met de evaluatie van de bekerfinale.
De club onderzoekt onder meer de binnengekomen klachten over een deel van het optreden van de Rotterdamse politie, dat gericht zou zijn geweest op supporters die zich keurig gedroegen. Het onderzoek richt zich ook op hoe de veiligheid van deze mensen in gevaar heeft kunnen komen. Ook wil FC Utrecht antwoord krijgen op de vraag hoe een deel van de fanatieke aanhang van Feyenoord in een zogeheten sponsorvak terecht kon komen.

FC Utrecht heeft bovendien naar aanleiding van de diverse incidenten die zich hebben voorgedaan rondom de bekerfinale van afgelopen zondag veertien voorlopige stadionverboden opgelegd. In afwachting van het lopende onderzoek van politie, openbaar ministerie en FC Utrecht is het veertiental dat zo’n voorlopig verbod heeft ontvangen niet welkom bij de wedstrijden van FC Utrecht. De stadionverboden worden opgelegd voor onder meer het overtreden van de huisregels, het afsteken van vuurwerk en geweldpleging. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht