FC Utrecht strijkt neer in Horst voor trainingskamp

FC Utrecht strijkt neer in Horst voor trainingskamp

Zaterdag oefenduel met VVV-Venlo in Seacon Stadion - De Koel.
FC Utrecht is gistermiddag voor een vierdaags trainingskamp neergestreken in Horst (Limburg). In de meest zuidelijke provincie van Nederland probeert trainer/coach Erik ten Hag een passend vervolg te geven aan een fraaie eerste competitiehelft, waaraan FC Utrecht een voorlopige zesde plaats in de rangschikking heeft overgehouden.

De eerste training op Limburgse bodem? Die vindt vandaag door dag en dauw plaats (om 9.15 uur) in het Seacon Stadion -De Koel, waar zaterdag ook de oefenwedstrijd tegen de koploper uit de Jupiler League VVV-Venlo plaatsvindt.  

De FC is naar Limburg afgereisd zonder een kwartet spelers. Edson Braafheid, Robbin Ruiter, Willem Janssen en Kevin Conboy raakten voor de winterstop geblesseerd en werken aan hun herstel op Sportcomplex Zoudenbalch, omdat zij daar beter en intensiever behandeld en getraind kunnen worden. Wél in ieder geval aanwezig is Wout Brama, de middenvelder die vorige week werd overgenomen van PEC Zwolle.

Zaterdag sluit FC Utrecht het trainingskamp af met een oefenwedstrijd tegen de huidige koploper in de Jupiler League, VVV-Venlo. Kaarten voor dit duel in Seacon Stadion -De Koel- zijn slechts €5,00 en voor kinderen t/m 14 jaar € 3,00. Kaarten zijn op de wedstrijddag te koop in het FanCentre, open vanaf 12.30 uur. De wedstrijd zelf begint om 14:00 uur. FC Utrecht volgt de verrichtingen in Venlo met het Twitter-account @fcutrechtmatch.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht