FC Utrecht strikt Dessers voor drie seizoenen

FC Utrecht strikt Dessers voor drie seizoenen

FC Utrecht heeft Cyriel Dessers binnen. De 22-jarige spits komt over van NAC en tekent voor drie seizoenen.
De Bredanaars ontvangen naar verwachting tussen de 300.000 en 400.000 euro voor de Belgische aanvaller. In de reguliere competitie maakte Dessers 22 treffers, om in de vier play-offwedstrijden tegen FC Volendam en NEC los te gaan met in totaal zeven goals.

Dessers: "Ik wil de supporters bedanken voor hun ongelooflijke steun gedurende het hele seizoen. NAC is eindelijk terug waar het hoort. Ik wil ook mijn ploegmaats bedanken voor de kansen die ze mij hebben gegeven. Dit is een jaar dat ik nooit zal vergeten, ik ben voor altijd fan van de club."

De transfer zat er al enige tijd aan te komen. Niettemin zal de overgang voor de Bredase fans een ontnuchterende iontwikkeling zjin in een dagenlange roes die de promotie veroorzaakte.

Technisch directeur Hans Smulders: "Dat wij afgelopen zomer Cyriel konden halen was een buitenkansje. Hij heeft dit seizoen bewezen dat hij erg veel kwaliteiten heeft. We zijn ver gegaan om hem voor NAC te behouden, maar uiteindelijk heeft hij gekozen voor een logische volgende stap. Bij FC Utrecht komt hij in de subtop van de eredivise en speelt hij Europa League. Dat is hem van harte gegund."

Dessers kwam afgelopen zomer over van Lokeren. Niet alleen maakte hij in het ene NAC-seizoen in totaal 29 treffers, ook leverde hij 13 assists.

Bron: AD / Bndestem

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht