FC Utrecht vraagt de hoofdprijs voor begeerde Ker

Er is toenemende interesse in Gyrano Kerk. Clubs uit Engeland en Frankrijk hebben hun oog laten vallen op de 23-jarige snelle aanvaller van FC Utrecht. De Domstedelingen zijn echter niet voornemens de buitenspeler eenvoudig te laten gaan.


Kerk

Kerk verkeert in de vorm van zijn leven. Afgelopen zondag tegen ADO Den Haag (2-4 winst) was hij bij drie goals betrokken en eerder was hij ook al trefzeker tegen Zrinjski Mostar. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Volgens Franse media is Lille in de running, al had FC Utrecht tot afgelopen maandag nog geen officieel bod ontvangen. De clubleiding houdt er rekening mee dat buitenlandse partijen zich deze zomer zullen melden, maar lijkt tegelijkertijd niet van plan hem te laten vertrekken. Enkel bij duizelingwekkende bedragen zou een transfer bespreekbaar zijn.

Voor trainer John van den Brom is Kerk, vorig seizoen goed voor acht doelpunten en negen assists, een onmisbare schakel in het Utrechtse aanvalsplan. Bovendien verkeert de club in de luxepositie dat zij niet hoeft te verkopen. Door de uitgaande transfer van Nicolas Gavory (Standard Luik) en de overstap van Sébastien Haller van Eintracht Frankfurt naar West Ham United, is de Utrechtse begroting rond. En dus kan de club vragen wat zij wil voor de flankspeler, die in Galgenwaard nog over een doorlopend contract beschikt.

Bron: VI

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht