'FC Utrecht wil linksback Köhn overnemen'

FC Utrecht wil Derrick Köhn graag op korte termijn aan de selectie toevoegen. De Domstedelingen zijn in onderhandeling met de twintigjarige linkervleugelverdediger over een overgang.


Galgenwaard6

Köhn staat onder contract bij FC Bayern München, waar hij dit seizoen dertien wedstrijden voor het tweede team in de Derde Liga afwerkte. Zijn contract bij de roodhemden loopt aan het einde van het seizoen af, waardoor hij dan gratis is op te halen. FC Utrecht hoopt Köhn, een Duitser met Ghanese roots, deze winter al over te nemen.

De Duitse international Onder 19, die op 12 november 2017 debuteerde tegen Cyprus, doorliep de jeugdopleiding van Hamburger SV. 2,5 jaar geleden werd hij overgenomen door FC Bayern München, waar hij in het tweede elftal instroomde. Vorig jaar kwam hij tot dertig optredens in competitieverband en droeg hij bij aan de promotie naar de Derde Liga.

Afgelopen zomer stond Köhn in de belangstelling van sc Heerenveen en Willem II. Laatstgenoemde bracht een bod uit, maar dat werd door Bayern München afgewezen. De Duitse recordkampioen wilde de linksback toen nog niet kwijt. Nu lijkt de bereidwilligheid groter.

Bron: ELF Voetbal 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht