Haller bescheiden na lange doelpuntendroogte

Haller bescheiden na lange doelpuntendroogte

Sébastien Haller werd na de 3-1 overwinning op PSV bejubeld door trainer Erik ten Hag, maar de Franse aanvalsleider van FC Utrecht - die na anderhalve maand weer eens tot scoren kwam - deelde die loftuitingen met zijn ploeggenoten.
"We waren als team gefocust en daar gaat het om in het voetbal", gaf Haller de reden voor de zege in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-beker, die onder meer tot stand kwam via een doelpunt van den spits zelf. Het was zijn eerste treffer sinds 19 december, toen hij met een goal een aandeel had in het 2-2 gelijkspel tegen AZ.

"Het voelt zo goed om weer eens te scoren", jubelde Haller bij FOX Sports, waarna hij stelde dat de geruchten over een mogelijk vertrek van hem geen invloeg hebben gehad op zijn productie. "Het heeft me niet echt gestoord, tenminste: niet dat ik weet. Ik ben elke dag erg blij, nu zeker."

Niet alleen Haller gaat deze dagen blij door het leven, volgens Yassin Ayoub. "Iedereen die fan is van Utrecht heeft het op deze avond naar zijn zin gehad", glunderde de middenvelder na de fraaie zege in het Philips Stadion. "Na de 0-1 kreeg iedereen het gevoel dat er wat te halen viel. We wisten dat we zo lang mogelijk op de nul moesten spelen. Je zag dat PSV onrustig en ongeduldig werd en dat was in ons voordeel. Zo zie je maar weer dat wij, als we honderd procent gefocust zijn, heel erg goed kunnen zijn."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht