Hongerig FC Utrecht staat voor twee drukke weken

FC Utrecht gaat donderdag op Hemelvaartsdag, in de voorlaatste speelronde van de eredivisie, op bezoek bij Sparta Rotterdam. Het is het begin van tien dagen met daarin mogelijk vier wedstrijden. Voor Utrecht staat de zesde plaats nog op het spel en bovendien wil het met een goed gevoel naar de play-offs. "Nu gaat het eigenlijk pas echt beginnen", zegt Mark van der Maarel.

"We willen plek zes vasthouden natuurlijk. Dat geeft het recht dat je thuisspeelt, dus het is belangrijk dat we de competitie goed afsluiten en goed de play-offs in gaan", aldus Hidde ter Avest. Toch wil de rechtsback niet te hard van stapel lopen. "Je leeft van wedstrijd naar wedstrijd. Als we nu al met het hoofd bij de play-offs zitten, dan gaat dat iets te snel", geeft hij toe.

"Aan ons is alles gelegen om de zesde plaats vast te houden", vertelt Mark van der Maarel. "Het is fijn dat we al geplaatst zijn, want dat was de doelstelling. Maar we zijn nog lang niet klaar. Daar zit een bepaald gevaar dat je misschien gemakzuchtig wordt. Maar je moet in een flow blijven."

Lees en beluister hier het volledige artikel op RTV Utrecht


181173177_3914987025223823_5760586015120746061_n

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht