"Hongerige" Haller volgt "pushende" Ten Hag: "Natuurlijk knaagt dat"

"Hongerige" Haller volgt "pushende" Ten Hag: "Natuurlijk knaagt dat"

Sebastien Haller wist in zes wedstrijden achter elkaar het doel niet te vinden. Zondag tegen PEC Zwolle (5-2) bewees de topscorer van FC Utrecht met twee doepunten zijn waarde weer. De Franse spits heeft een verklaring voor zijn vormdip.
Ik had wat last van mentale moeheid. Het steeds maar op drie fronten strijden en de prijzen mislopen, viel zwaar. Ik stond wekenlang droog. Natuurlijk knaagt dat. De coach pushte me, ik moest pro-actiever zijn. Dat is gelukt. Ik ben weer hongerig, de derde finale moet van ons zijn", zegt Haller in het Algemeen Dagblad.

In de finale van de play-offs om Europees voetbal treffen de Domstedelingen Heracles Almelo. De negentienjarige Bart Ramselaar is er klaar voor om de derde kans van Utrecht te pakken. Ook de doorgebroken middenvelder had het de laatste wedstrijden moeilijk, maar liet zich tegen PEC weer gelden. Hij scoorde en bereidde een goal van Haller voor.

"Dat "Seb" zo nadrukkelijk aanwezig was, hielp enorm. Uit verloor hij meer duels. Ik voelde me allesbehalve moe, nadat we twee keer naast Europees voetbal hadden gegrepen. Ik ben nog steeds erg hongerig om nu wél een ticket te pakken. Bij dit seizoen past een prijs", aldus Ramselaar.Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht