Jeff Hardeveld opnieuw lang uit de roulatie

Jeff Hardeveld opnieuw lang uit de roulatie

Nieuwe operatie nodig om herstel knie te voltooien.

Verdediger Jeff Hardeveld heeft tijdens een teamtraining een terugslag gehad in het herstel van zijn knieblessure. Een diagnose van de teamdoktoren wijst uit dat de geopereerde knie van de 21-jarige jeugdinternational nog steeds instabiliteit vertoont. Een vervanging van de geplaatste voorste kruisband in het gewricht is noodzakelijk.
Hardeveld kwam tot dusver 15 Eredivisie-duels uit voor FC Utrecht, nadat hij overkwam uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Vorig seizoen maakte hij in de halve finale van de KNVB Beker (tegen VVSB) zijn rentree na langdurig blessureleed, maar in de rust van de wedstrijd moest hij zich laten vervangen. Hardeveld knokte zich de afgelopen zomer terug en tekende onlangs een contractverlenging.

 
De prognose is dat Hardeveld met de operatie opnieuw een revalidatie van twaalf maanden voor de boeg heeft. De doktoren zijn positief gestemd over de terugkeer van Hardeveld op professioneel topniveau.
 
Trainer/coach Erik ten Hag: “Het is ongelooflijk om te zien hoeveel tegenspoed Jeff te verwerken krijgt, maar het toch telkens weer opbrengt om positief te blijven en te vechten voor zijn herstel en voor zijn kansen om op het hoogste niveau voetbal te spelen. Jeff is een spelintelligente speler, indien het herstel goed verloopt zal hem niks in de weg staan om terug te keren op het hoogste niveau. Wij steunen Jeff daarin op alle fronten.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht