Kaartverkoop Cambuur-thuis (beker) gestart

Kaartverkoop Cambuur-thuis (beker) gestart

Seizoenkaarthouders bestellen met korting tijdens terugkoopperiode

Op 25 januari om 18.30 (woensdag) speelt FC Utrecht in de kwartfinale van de KNVB Beker thuis tegen sc Cambuur. De verkoop voor de bekerclash start vandaag om 12:00 uur. Kaarten bestel je HIER. Vanaf  dinsdag zijn de felbegeerde tickets ook verkrijgbaar bij de Fanshop.
De plekken van de seizoenkaarthouders zijn tijdens de verkoop tot en met 10 januari bezet. Seizoenkaarthouders van FC Utrecht krijgen tot die tijd de mogelijkheid om hun kaart voor de kwartfinale terug te kopen. Hierna komt dat voorrecht te vervallen.

 
Kaarten voor de kwartfinale kosten 15 euro, jeugd en 65+ leden betalen 10 euro. Seizoenkaarthouders krijgen tijdens de terugkoopperiode een korting en betalen respectievelijk 12,50 / 7,50 euro. Voor de wedstrijd geldt een clubcardverplichting. Seizoen- en clubcardhouders mogen maximaal zes kaarten bijbestellen.
 
FC Utrecht maakt dit seizoen weer een mooi bekeravontuur mee. Op weg naar de kwartfinale versloeg de ploeg van Erik ten Hag drie voormalig bekerwinnaars: FC Twente, FC Groningen en PEC Zwolle. Doel: opnieuw met z"n allen naar De Kuip!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht