Kaartverkoopinformatie Europa League in Waalwijk

Kaartverkoopinformatie Europa League in Waalwijk

Goud kan kaart vanaf woensdag claimen; aanschaf andere seizoenkaarthouders vanaf dinsdag 27 juni

Aankomende maandag vindt de loting plaats voor de voorronde van de Europa League. Het balletje van FC Utrecht gaat omstreeks 14.30 uur in de ballenbak. Een klein half uur later weten we tegen wie de FC speelt en wanneer de thuiswedstrijd in Waalwijk plaatsvindt: 13 of 20 juli. De wedstrijd kan met de auto en met de bus bezocht worden. Voor de auto’s zijn maximaal 900 parkeerkaarten beschikbaar. Per seizoenkaart kan maximaal één kaart gekocht worden.
FC Utrecht heeft na de loting een dag nodig om de verkoop technisch in te regelen. Omdat de thuiswedstrijd op vreemde bodem wordt gespeeld, dienen de gouden seizoenkaarthouders hun kaart te bevestigen. Je kan dus niet op vertoon van je gouden seizoenkaart bij de tourniquets in Waalwijk naar binnen. De gouden seizoenkaarthouders krijgen het eerste recht om hun kaart gratis te claimen. Dit kan vanaf woensdag 21 juni vanaf 10.00 uur tot en met zondag 25 juni. Zodra deze verkoopperiode voorbij is, gaan de reguliere prijzen gelden. Voor gouden seizoenkaarthouders geldt dat de kaart voor de auto gratis. Kies je voor de bus, dan betaal je € 5,-. Voor het busvervoer geldt vertrek vanaf Jaarbeurs Utrecht.  

 
Vanaf dinsdag 27 juni vanaf 10.00 uur gaan de overige kaarten in de verkoop voor seizoenkaarthouders. Advies is om de kaarten zoveel mogelijk online te bestellen. Verkoop is er ook (gelimiteerd) in de fanshop, maar via internet kan je meteen om 10.00 uur inloggen en hoef je niet in de rij af te wachten tot je aan de beurt bent. Verkoop loopt uiterlijk tot en met 1 juli. Mochten er dan nog plaatsen over zijn, dan gaan de restkaarten voor de clubkaarthouders vanaf 4 juli in de verkoop.

Online bestellen voor de auto:
Om zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid te geven om met de auto af te reizen is er ingesteld dat men in het bezit van minimaal twee kaarten dient te zijn, voordat het bestellen van een parkeerkaart mogelijk is. Dit kan je doen door het gewenste aantal kaarten aan te klikken en dan per toegangskaart een eigenaar toe te wijzen. De mogelijkheid om een parkeerkaart te bestellen wordt getoond zodra je minimaal 2 kaarten in je winkelmandje hebt. Klik deze niet weg, anders kan je de bestelling niet plaatsen en moet je opnieuw beginnen.

Let wel op, tijdens de verkoopperiode van de gouden seizoenkaarthouders kunnen alleen kaarten gekocht worden door gouden seizoenkaarthouders. Het toewijzen van een kaart naar een gewone seizoenkaart wordt niet geaccepteerd en dan kan de bestelling niet afgemaakt worden.

De prijs van de kaarten is € 15,- per stuk. De vakken AA, en DD zijn genummerd, de vakken KC en EE zijn ongenummerd, dus hier heb je vrije zitplaatskeuze.

Het bestellen van toegangskaarten zonder ook een parkeerkaart aan te schaffen is niet mogelijk. Het is niet mogelijk om buiten de parkeerterreinen te parkeren.

Bus:
De bussen vertrekken vanaf de Jaarbeurs. Er worden twee clusters gevormd. Tussen het vertrek van cluster 1 en 2 zit ongeveer 30 minuten verschil. De toegangskaarten worden in de bussen naar Waalwijk uitgedeeld. De prijs van de kaarten is € 20,- per stuk (bus en toegangskaart). Meer informatie over de vertrektijden van de bussen volgt na de loting.
 
Wijze van verkoop:
De seizoenkaarten voor het komende seizoen zijn nog niet verspreid. Het is geen enkel probleem om voor deze wedstrijd toch een kaart te bestellen. Als je voor het nieuwe seizoen een seizoenkaart hebt besteld via het ticketingsysteem, word je bij inloggen herkend als seizoenkaarthouder voor seizoen 2017-2018. Je kunt inloggen met je relatienummer (beginnend met 14 of 93) en dat blijft gelijk ten opzichte van vorig seizoen. Je vindt je relatienummer achter op je oude seizoenkaart vlakbij de vakaanduiding.

FC Utrecht speelt de tweede voorronde van de Europa League niet in Stadion Galgenwaard, omdat het stadion door UEFA wordt gebruikt voor het Europees Kampioenschap Vrouwenvoetbal. Lees hier meer over de keuze voor Waalwijk.
 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht