Letschert bespreekt transferopties: "Dan kun je gedag zeggen tegen Oranje"

Letschert bespreekt transferopties: "Dan kun je gedag zeggen tegen Oranje"

Timo Letschert durft niet te zeggen of hij ook na 1 september nog voor FC Utrecht speelt. De verdediger, die een sterk seizoen achter de rug heeft in de Domstad, staat in de belangstelling van diverse clubs. 
"De transferzomer is nog lang, dus er kan nog van alles gebeuren. Er zijn wel interessante clubs ter sprake gekomen, ja. Het is lastig om namen te noemen, maar ik hoor weleens wat van mijn zaakwaarnemer. Het gaat om clubs uit de grote competities van Europa. Ik ga niet naar Rusland of zo. Engeland en Duitsland hebben mijn voorkeur. Spanje zie ik niet snel gebeuren", vertelt de 23-jarige stopper in gesprek met ELF Voetbal Magazine. 

"Het wordt Duitsland, Engeland of Italië. Maar dan wel een club op het hoogste niveau", vervolgt Letschert, die eerder dit jaar debuteerde in de selectie van het Nederlands elftal. "Niet in het Championship of zo, dan kun je gedag zeggen tegen Oranje. Dat gaat niet gebeuren. Ik denk dat ik geschikt ben voor de Bundesliga. Het is echt een hele mooie competitie en de manier waarop gespeeld wordt spreekt mij wel aan."

 

 


Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht