‘Feyenoord weigert formeel bod van 2,5 miljoen euro te verdubbelen’

‘Feyenoord weigert formeel bod van 2,5 miljoen euro te verdubbelen’

Feyenoord heeft deze week een formeel bod van 2,5 miljoen euro op Sofyan Amrabat uitgebracht, zo meldt De Telegraaf. Volgens het dagblad is de clubleiding zeker niet van plan om het bedrag te verdubbelen, ook al zullen er miljoenen binnenstromen als de transfer van Rick Karsdorp naar AS Roma binnenkort wordt afgerond.
Feyenoord oriënteert zich naar verluidt op meerdere fronten en heeft aangegeven dat bij de Nederlandse subtop geen zes miljoen euro voor een speler wordt neergeteld. "Ik denk dat ik als speler en qua persoonlijkheid goed bij Feyenoord zou passen. En ik wil die Kuip meemaken, hè", vertelde Amrabat, twintig jaar, eerder aan Voetbal International. "Ik ga ervan uit dat ze er samen uitkomen zonder gedoe."

"Dat vind ik belangrijk. Ik ben opgegroeid bij FC Utrecht, die club heeft me alle kansen gegeven. Ik wil op een goede manier vertrekken." Amrabat heeft naar verluidt reeds aan coach Giovanni van Bronckhorst reeds laten weten dat hij deze zomer graag bij Feyenoord aan de slag gaat. Red Bull Salzburg en Watford willen eveneens graag zaken doen met FC Utrecht, terwijl de Utrechters zelf ook al geruime tijd serieuze pogingen ondernemen om Amrabat langer vast te leggen.

Amrabat heeft officieel nog een contract in de Domstad tot medio 2018. FC Utrecht kan een eenzijdige optie lichten om hem sowieso nog een jaar langer vast te leggen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht