"Mertens- en Strootman-scenario voorkomen bij PSV-transfer Ramselaar"

"Mertens- en Strootman-scenario voorkomen bij PSV-transfer Ramselaar"

De transfer van Bart Ramselaar is afgerond. De FC Utrecht-middenvelder onderging volgens Voetbal International met goed gevolg een medische keuring bij PSV. Hij kan donderdag worden gepresenteerd.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV de komst van Ramselaar donderdag wil afhandelen, terwijl De Telegraaf stelt dat de speler een akkoord heeft met PSV en een deel van de medische keuring heeft afgelegd. Verder berichten de media over de transfersom die de regerend landskampioen overmaakt aan Utrecht. De Telegraaf zet in op een bedrag van 4,7 miljoen, exclusief bonussen. Er is ook sprake van een doorverkooppercentage.

Het ED meldt dat Ramselaar ruim 4 miljoen euro kost, exclusief bonussen. De VI komt met een bedrag inclusief de bonussen en noemt 6 miljoen euro. Utrecht voorkomt nu een Strootman- en Mertens-scenario, aangezien het bij die transfers geen doorverkooppercentage bedong. Nu is dat wel het geval. Waarschijnlijk komt de deal daarom als grootste Utrecht-transfer ooit in de boeken, als PSV Ramselaar doorverkoopt voor een fraai bedrag.

Technisch manager Marcel Brands van PSV liet volgens het ED eerder ontvallen dat Siem de Jong een optie is als versterking. Als zowel De Jong als Ramselaar wordt aangetrokken, mag Adam Maher zijn biezen pakken.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht