Met 650 supporters naar Sparta Rotterdam

Met 650 supporters naar Sparta Rotterdam

Reisinformatie voor de awayday naar Spangen

De herstart van FC Utrecht in de Eredivisie wordt morgen (zaterdag) in stijl gevierd. Het uitvak bij opponent Sparta Rotterdam is volledig uitverkocht: 650 FC Utrecht-supporters steunen de ploeg van Erik ten Hag op Het Kasteel. Honderden supporters vertrekken morgen per bus vanaf de vertrouwde plekken op het Herculesplein naar Spangen. Zes bussen staan om 18.15 uur klaar om de supporters veilig en wel naar Rotterdam te brengen, vanaf dat moment kunnen alle supporters instappen. Omstreeks 18.40 uur vertrekken de eerste bussen naar het duel in Rotterdam.
In Rotterdam probeert FC Utrecht een mooi vervolg te geven aan een prima eerste seizoenshelft, waarbij het voorlopig als zesde op de ranglijst bivakkeert. Sparta Rotterdam daalde na een geweldige seizoenstart iets op de ranglijst: de ploeg staat momenteel dertiende in de competitie met 17 punten, vier punten boven de degradatiestreep.


Een eerdere confrontatie met de Eredivisie-promovendus werd door FC Utrecht met 2-0 gewonnen. Na een snelle openingsgoal door Richairo Zivkovic was het Nacer Barazite die in het slotstuk FC Utrecht de eerste overwinning van het seizoen bezorgde.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht