"Misschien gunt Blind me een snuffelstage"

"Misschien gunt Blind me een snuffelstage"

Timo Letschert is opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje, voor hem een mooie beloning voor zijn goede seizoen. De verdediger van FC Utrecht vindt het al geweldig dat hij bij de beste 28 spelers zit en wacht rustig het telefoontje van bondscoach Danny Blind af.
Komende vrijdag maakt Blind zijn definitieve selectie bekend voor de duels met de Fransen en de Engelsen (25 en 29 maart). "Natuurlijk ben ik even teleurgesteld als ik niet in de definitieve selectie zou zitten. Maar ik ga mezelf niet de ploeg in praten", zegt Letschert tegen Voetbal International.

Waar de 22-jarige seizoensrevelatie alleen een handvol interlands voor Jong Oranje afwerkte, hebben zijn concurrenten Jeffrey Bruma, Virgil van Dijk, Ron Vlaar en Joël Veltman al (ruime) ervaring als international. "Misschien vallen er spelers af, of gunt de bondscoach me een snuffelstage", blijft Letschert dan ook voorzichtig.

Een schouderblessure leek zondag in het thuisduel met ADO Den Haag (2-2) heel even roet in het eten te gooien van Letschert, maar Utrecht maakte bekend dat de interlands tegen Engeland en Frankrijk niet in gevaar zouden komen. Ook de KNVB-bekerfinale van zondag 24 april tegen Feyenoord is haalbaar voor de verdediger.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht