Misverstand bij FC Utrecht: "Was hij teleurgesteld? Dat geloof ik echt niet"

Misverstand bij FC Utrecht: "Was hij teleurgesteld? Dat geloof ik echt niet"

FC Utrecht verloor op zondagmiddag met 1-2 van Feyenoord en na afloop overheerste de teleurstelling. Bij Ruud Boymans kwam dat gevoel niet alleen door de nederlaag, maar ook omdat hij tegen de Rotterdammers op de bank moest beginnen. Volgens trainer Erik ten Hag was de spits echter helemaal niet teleurgesteld en was alles duidelijk uitgesproken

 
 “Ruud teleurgesteld? Dat geloof ik niet, hij was helemaal niet teleurgesteld. We hadden alles goed doorgesproken, hij wist al vroeg dat hij niet zou spelen”, vertelde de coach voor de camera’s van FOX Sports.Van Boymans kreeg het medium echter heel wat anders te horen: “Ik had gedacht dat ik zou spelen en had er ook veel zin in na mijn twee goals tegen Willem II van vorige week. Dat het niet zo was, is natuurlijk heel jammer. Ik hoop dat ik woensdag in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi tegen VVSB wel mag starten. Of ik dat ook verwacht? Ik denk dat ik wel ga spelen, ja.”

Utrecht kwam tegen Feyenoord al vroeg op voorsprong, maar wist de drie punten uiteindelijk niet in eigen huis te houden. Volgens Ten Hag was zijn ploeg in de eerste helft veel beter en waren er genoeg kansen op de 2-0. Na de rust was Utrecht het echter volledig kwijt en profiteerde Feyenoord van een aantal grote fouten. De coach vindt wel dat zijn ploeg er nog steeds goed voor staat in de competitie en hij gaat zich nu volledig richten op de halve finale van de beker.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht