Mogelijk 3.000 supporters welkom bij play-offs

FC Utrecht hoopt 3.000 toeschouwers welkom te mogen heten bij de play-off wedstrijd FC Utrecht – FC Groningen. Morgenochtend volgt definitieve goedkeuring vanuit de overheid. Middels dit bericht wil FC Utrecht alvast iedereen informeren over de gang van zaken bij definitieve goedkeuring.
 
Wedstrijdinformatie
De intentie is om aankomende woensdag met ongeveer 12,5% capaciteit van Stadion Galgenwaard te spelen, dat betekent dat er ongeveer 3.000 supporters van FC Utrecht de play-off wedstrijd tegen FC Groningen kunnen bijwonen.

Alle bezoekers van de wedstrijd dienen, naast hun wedstrijdticket, een negatieve coronatest te kunnen laten zien bij het betreden van het stadion. Dit bewijs dien je te verkrijgen door middel van een sneltest via testenvoortoegang.nl. Deze sneltest dient maximaal 40 uur voorafgaand aan het einde van de wedstrijd uitgevoerd te zijn. Via deze link vind je een stappenplan waarin precies staat beschreven welke stappen je moet ondernemen om een negatief testbewijs mee te kunnen nemen naar de wedstrijd.

Er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden op het testbeleid voor mensen die gevaccineerd zijn, of reeds corona hebben gehad. Iedereen dient een QR-code te kunnen laten zien bij betreden van het stadion.

Lees hier meer op fcutrecht.nl


Sfeer1

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht