AS Monaco wil FC Utrecht beroven van Haller

AS Monaco wil FC Utrecht beroven van Haller

Sébastien Haller staat mogelijk voor een terugkeer naar Frankrijk. AS Monaco heeft namelijk zeer serieuze belangstelling voor de spits van FC Utrecht, zo melden bronnen aan Voetbal International.
Langzaam maar zeker dreigt FC Utrecht dan ook zijn volledige as van vorig seizoen kwijt te raken. Timo Letschert koos al voor een overstap naar Sassuolo, Bart Ramselaar rondde donderdag zijn transfer naar PSV af. Nu dreigt dus ook Haller de Domstad te verlaten.

Behalve Monaco wordt er ook vanuit het Engelse Championship getrokken aan Haller. Zes clubs, waaronder Newcastle United, hebben al belangstelling getoond. De Fransman staat echter niet direct te trappelen om op het tweede niveau van Engeland te gaan spelen, hij mikt voorlopig een treetje hoger.

De 22-jarige Haller zelf houdt de deur voor Monaco op een kier, al geeft hij de voorkeur aan een vertrek naar de Bundesliga of de Premier League. FC Utrecht wil ongeveer acht miljoen euro ontvangen voor de goalgetter, die vorig seizoen zeventien keer scoorde in de Eredivisie.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht