Negen redenen waarom je er morgen bij moet zijn

Negen redenen waarom je er morgen bij moet zijn

De Open Dag van FC Utrecht is zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur op het voorplein van Stadion Galgenwaard. Negen redenen waarom je er zondag bij moet zijn.
De fans!
Natuurlijk: de fans! Er zijn er duizenden, aanstaande zondag. Het kan bijna niet anders, of je komt bekenden tegen met wie je gezellig kunt bijpraten (over FC Utrecht).

De spelers!
Niet één, maar twee profploegen worden tijdens de Open Dag dit jaar gepresenteerd! Aan het begin van de middag is het de beurt aan Jupiler League-team Jong FC Utrecht en daarna wordt dé selectie van trainer/coach Erik ten Hag gepresenteerd. Door niemand minder trouwens dan René van den Berg en Gert Kruys.

De shirts!
Hét nieuwe thuis- of uittenue scoren? Of allebei zelfs? Het kan zondag voor het eerst. En om het nog mooier te maken: er is een speciale Open Dag Actie! Een volledig tenue (shirt, broekje, sokken) voor maar 75 euro!

De artiesten!
Danny Temming, Rik Hoogland, Ronnie van Bemmel en Michael Oomen. Heel veel Utrechtser dan dat wordt het niet, hoor, op een groot muziekpodium!

De kraampjes!
Het voorplein van Stadion Galgenwaard staat vol met leuke kraampjes. Er is van alles te doen, voor jong én oud.

De attracties!
Een speelveld vol met leuke voetbalattracties staat voor de sportievelingen klaar. Show je skills aan je medespelers en de toeschouwers!

De foodtrucks!
Hip en happening. Foodtrucks. Er staan er verschillende, zondag op het voorplein van Stadion Galgenwaard. Voor de fijnproevers!

De rondleiding!
Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij FC Utrecht? Sluit dan aan bij de gratis rondleidingen die tussen 12.00 en 14.45 uur worden gegeven. Je komt overal, zelfs in de kleedkamer van het eerste elftal!

Het weer!
Hallelujah! Het wordt nog lekker weer ook zondag, als we de voorspellingen mogen geloven! Genieten!

 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht