Nieuwe website en webshop FC Utrecht op komst

Nieuwe website en webshop FC Utrecht op komst

FC Utrecht staat aan de vooravond van twee grote en zeer welkome digitale ontwikkelingen. Morgen (dinsdag) wordt de nieuwe website van de club gelanceerd en een maand later opent een nieuwe webwinkel, die in eigen beheer is, de virtuele deuren.
“We zijn erg enthousiast over de nieuwe website”, vertelt Operations Manager Raimond de Haas, die het traject dat gepaard gaat met de komst van een nieuw digitaal thuis in de eindfase begeleidt. “Het is er één die voldoet aan de huidige eisen. De site is responsive; je kunt "m op alle toestellen perfect gebruiken. Het was de hoogste tijd voor die stap.”

Op donderdag 1 september opent FC Utrecht een eigen webshop. De winkel, die de club in eigen beheer heeft, voorziet in een grote, steeds meer toenemende behoefte. “De voorbije periode was de online winkel van FC Utrecht deels ondergebracht bij derden. We zijn er blij mee dat we de FC Utrecht Webshop nu volledig zelf kunnen runnen en zijn er alles aan gelegen de online winkel tot een groot succes te maken.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht