Oefencampagne FC Utrecht krijgt vorm

Oefencampagne FC Utrecht krijgt vorm

SDC Putten eerste tegenstander van ‘Europees’ FC Utrecht
Op woensdag 28 juni staat voor FC Utrecht de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. SDC Putten komt op bezoek op Sportcomplex Zoudenbalch. De Gelderse zaterdaghoofdklasser is op de achtste plaats geëindigd in de competitie. Afgelopen zomer mochten ze oud-professional Sander Duits verwelkomen in de selectie. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur, toegang is gratis.

FC Utrecht treft de hoofdklasser twee dagen nadat het is aangevangen met de eerste trainingen voor het nieuwe seizoen. Op Sportcomplex Zoudenbalch betreedt het team maandag 26 juni rond 11 uur voor het eerst het veld. De ploeg blijft de eerste week in Nederland om op 1 juli te vertrekken naar een achtdaags trainingskamp in Oostenrijk.
 
In Oostenrijk werkt de ploeg van technisch manager/hoofdtrainer Erik ten Hag drie oefenduels af. Op 2 juli staat het tegenover het Russische Rubin Kazan, op 5 juli is FC UFA de tegenstander en op 8 juli wordt het trainingskamp afgesloten met een oefenduel tegen Dynamo Kiev.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht