Ook Inter en Spurs melden zich voor Haller

Ook Inter en Spurs melden zich voor Haller

In navolging van Ajax en de Duitse subtoppers Bayer Leverkusen, Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach, hebben nu ook Internazionale en Tottenham Hotspur zich gemeld voor Sébastien Haller.
Vanuit zijn vaderland Frankrijk heeft AS Monaco serieuze interesse in de 21-jarige spits van FC Utrecht. De vraag is allang niet meer óf Haller vertrekt, maar waar hij in de zomer naartoe gaat.

Als hij mag kiezen, blijft hij het liefst in Nederland. Het ligt er echter aan of Ajax de gevraagde afkoopsom (tussen de acht en tien miljoen euro) wil betalen. Haller is ook zeer gecharmeerd van de Engelse Premier League. Tijdens de winterstop kon hij naar Norwich City, Sunderland en Aston Villa, maar daar zag de clubtopscorer van FC Utrecht met zestien competitiegoals en vijf in de beker geen heil in.

Naarmate hij beter gaat spelen en meer scoort, komen er betere clubs voor hem. Tottenham Hotspur is de nummer twee van de Premier League. Internazionale is de nummer vijf van de Serie A, maar lijkt bij voorbaat niet aan de eis van FC Utrecht te willen voldoen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht