Open Dag 2016: de glimlach regeert bij Stadion Galgenwaard

Open Dag 2016: de glimlach regeert bij Stadion Galgenwaard

Editie 2016 van de FC Utrecht Open Dag is er één die van het stempel ‘bijzonder geslaagd’ wordt voorzien. Ruim tienduizend voetballiefhebbers brachten vandaag (zondag) een bezoek aan het jaarlijkse festijn.
Gaan de voorbije weken gepaard met wind, regen en ander meteorologisch ongemak, tijdens de Open Dag van FC Utrecht schijnt de zon op z’n best en is het voortreffelijk toeven op het voorplein van Stadion Galgenwaard. Onder het genot van een (gezonde) snack en een drankje gaan duizenden voetballiefhebbers, jong en oud, van kraam naar kraam, van highlight naar highlight. De glimlach regeert.

De spelers van Jong FC Utrecht worden aan het begin van de middag gepresenteerd in het nieuwe uittenue van FC Utrecht, dat eerder die dag via Snapchat in première gaat en in hoog tempo over de toonbank van de Fanshop gaat.

Rond de klok van drie wordt de A-selectie van de FC uit de Domstad voorgesteld. Niet veel later breekt het moment aan waar velen op wachten en mengen de spelers zich op het plein onder de bezoekers. Talloze handtekeningen worden gezet en selfies worden gemaakt. Nacer Barazite zet wat dat betreft de toon door op het podium zijn eigen spelerspresentatie te filmen. Check het clipje via Twitter of Facebook.

 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht