Richard Kraan in Stichting FC Utrecht Continuïteit

Richard Kraan is per 1 januari jongstleden toegetreden tot het bestuur van Stichting FC Utrecht Continuïteit. De Stichting FC Utrecht Continuïteit beheert het zogenaamde Golden Share van de club (1%), waaraan specifieke bevoegdheden zijn gekoppeld.


Galgenwaard

Het uit drie leden bestaande bestuur bewaakt de identiteit van de club, zoals de typische kenmerken van het thuisshirt met de diagonaal, de speellocatie en heeft een belangrijke rol bij de eventuele overdracht van aandelen van de club. Daarnaast is het maatschappelijk beleid een essentieel aandachtspunt van de Stichting.

Kraan vult de vacature op die was ontstaan door het vertrek van Dr. Steven de Waal. Kraan is partner bij PWC, lid van de Economic Board Utrecht, de Utrecht Development Board en Business Peloton Utrecht. Hij was bij FC Utrecht al betrokken als lid van de Maatschappelijke Advies Raad. Deze functie zal hij, nu hij is toegetreden tot het bestuur van Stichting FC Utrecht Continuïteit, beëindigen.

Per 1 januari jongstleden bestaat het bestuur van Stichting FC Utrecht Continuïteit uit Jacques van Ek (voorzitter), Teun den Hartog en Richard Kraan.

Bron: FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht