Ruiter "staat open" voor vertrek bij Utrecht en overstap naar nummer vier

Ruiter "staat open" voor vertrek bij Utrecht en overstap naar nummer vier

Robbin Ruiter leek in de winterstop op weg naar AZ, maar FC Utrecht ging niet akkoord met de geboden transfersom van naar verluidt meer dan een miljoen euro. In de zomer kan het er alsnog van komen.
Ruiter laat in gesprek met de NOS weten wellicht open te staan voor een transfer naar AZ. "Ik heb het goed naar mijn zin bij Utrecht en heb nog een contract voor een jaar. Maar elke sporter is ambitieus", laat de doelman weten. "Ik ben 29 jaar, heb vier jaar bij Utrecht gespeeld. Als er dan positieverbetering mogelijk is, sta ik ervoor open. Maar het is ook geen straf om hier te blijven."

In de winterstop was het al bijna zover, maar AZ en Utrecht kwam er toen niet uit. Ruiter: "Ja, er was concrete interesse. De clubs zijn ook in onderhandeling geweest, maar zijn er niet uitgekomen. Ik ben niet in beeld geweest. Diverse media hebben geroepen dat ik al rond zou zijn met AZ, maar dat is niet aan de orde."

De 29-jarige doelman, die door een gebroken hand niet meer in actie komt dit seizoen, heeft dus zelf niet gesproken met AZ. "Eerst moet de club er met Utrecht uitkomen. Dan kom in beeld. Op het moment dat dat gebeurt ga ik kijken of het interessant is voor mij."Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht