Seizoenkaart 16/17 enorm in trek

Seizoenkaart 16/17 enorm in trek

De verkoop van seizoenkaarten is enorm in trek. Vergeleken met de afgelopen vijf jaar loopt de verkoop nu ver voor. Zo werden er afgelopen twee weken ruim 4000 stuks verkocht. De aanschaf van de Gouden Seizoenkaarten breekt zelfs alle records. Hiermee kan iedereen ook alle Jupiler League wedstrijden volgen en dat blijkt een gouden formule.
Nu het seizoen 2015-2016 is afgelopen overheerst bij de supporters het trotse gevoel. We speelden de Bekerfinale, behaalden vier punten in de competitie tegen Ajax, overklasten PSV in Eindhoven in de kwartfinale van de beker, werden vijfde in de Eredivisie, speelden de play-offsfinale en promoveerden met Jong FC Utrecht naar de Jupiler League!

Dat trotse gevoel uit zich in de verkoop van seizoenkaarten 2016/2017. Sinds de start daarvan, twee weken geleden, is er een run op de seizoenpas ontstaan. Algemeen directeur Wilco van Schaik: “Onze supporters zijn net als wij optimistisch. Dat FC Utrecht drie kansen heeft gehad om Europees voetbal te halen, zegt wat over de nieuwe weg die wij als club ingeslagen zijn. Dit is jaren geleden dat we zo aanwezig waren in het Nederlandse voetbal”

Ook de recordverkoop van Gouden Seizoenkaarten is goed te verklaren. “Met de Gouden Seizoenkaart kun je ook alle thuiswedstrijden van Jong FC Utrecht in de Jupiler League bijwonen. En dat is de plek waar al onze talenten de basis leggen voor de toekomst. Spelers als Giovanni Troupée en Sofyan Amrabat passen zo goed in het eerste elftal dankzij hun ontwikkeling bij Jong FC Utrecht. De vrijdagavond gaat een leuke avond worden in ons stadion”, aldus Van Schaik.

Naast deze positieve cijfers valt ook het aantal nieuwe supporters op. Wilco van Schaik: “Mede dankzij de nieuwe kortingstarieven is het juist voor gezinnen aantrekkelijker geworden om samen naar het voetbal te gaan. In die categorie verwelkomen wij dit jaar een groot aantal nieuwe supporters. FC Utrecht is zo met recht een vrienden- en familieclub. Geweldig vind ik dat!”

Een seizoenkaart is eenvoudig en snel online te bestellen, klik hier. Natuurlijk staan onze medewerkers ook in de FC Utrecht Fanshop klaar om u te helpen. Klik hier voor de openingstijden.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht