Seizoenkaarten 2016/2017 vanaf nu te bestellen

Seizoenkaarten 2016/2017 vanaf nu te bestellen

Vanaf vandaag kun je jouw FC Utrecht Seizoenkaart voor het seizoen 2016/2017 bestellen. Dat kun je natuurlijk via INTERNET doen, maar ook in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. Heb jij dit seizoen een Seizoenkaart? Dan blijft jouw plekkie tot dinsdag 7 juni voor je gereserveerd!
De tarieven voor volwassenen, met uitzondering van de Zuidtribune, zijn gelijk gebleven. Op de Zuidtribune zijn voor enkele vakken de prijzen verlaagd en voor sommige verhoogd. Zo zit je relatief voordeliger in het midden van de tribune.

FC Utrecht wil graag dat de passie voor voetbal en onze club wordt doorgegeven aan volgende generaties. De leeftijdskortingen die FC Utrecht toepast op kinderen, jeugd en jong volwassenen tot 21 jaar zijn op veel tribunes aantrekkelijker geworden. De Cityside is dé gezinstribune van Stadion Galgenwaard. Eén ouder/begeleider kan voor meerdere kinderen met korting Seizoenkaarten kopen. Daar lees je HIER meer over.

Heb je een Seizoenkaart, dan blijft jouw plekkie tot en met dinsdag 7 juni voor je gereserveerd. Heb je jouw Seizoenkaart na die dag nog niet verlengd, dan komt je plaats beschikbaar in de vrije verkoop.

Meer informatie over het bestellen van Seizoenkaarten en over de tarieven voor het seizoen 2016/2017 vind je HIER.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht