Seizoenkaarten op de post

Seizoenkaarten op de post

Naar verwachting zo’n 8.500 FC Utrecht Seizoenkaarten gaan eind deze week op de post. De pasjes vallen, volgens planning, woensdag bij de meest trouwe supporters van FC Utrecht op de deurmat.
Het gros van de tot nu toe bestelde Seizoenkaarten zijn verlengingen. “Maar we zien dat het aantal nieuwe seizoenkaarthouders percentueel erg hoog is in vergelijking met andere seizoenen. Daar zijn we natuurlijk ook heel blij mee”, vertelt Manager Media & Marketing Perry Hendriks van FC Utrecht.

Heb jij je Seizoenkaart nog niet verlengd of besteld? Let op: de eerste wedstrijd van het seizoen nadert, het is voor je er erg in hebt al zaterdag 6 augustus. Bestel je Seizoenkaart dus snel, zodat je ‘m voor die tijd in je bezit hebt! Bestellen kan via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die is gevestigd in Stadion Galgenwaard en open van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Dat je de kaart fysiek nog niet in je bezit hebt, betekent natuurlijk niet dat je nog geen losse tickets kunt bestellen voor FC Utrecht - PSV! Als je inlogt op in de webshop, herkent het systeem je en kun je kaarten aanschaffen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht