Seizoenkaarten populairder dan afgelopen jaren

Een seizoenkaart bij FC Utrecht is komend seizoen een stuk populairder dan de afgelopen jaren. Maandagmiddag waren er 9356 verkocht en dat zijn er ruim meer dan een jaar eerder, toen de teller op dezelfde datum bij 8671 stokte.


fcu ado (39)

Het percentage verkochte seizoenkaarten, waarbij supporters een jaar lang hun eigen plekje in het stadion hebben, ligt daarmee bijna acht procent hoger dan afgelopen seizoen. Volgens een woordvoerder van de club zijn er meerdere verklaringen voor het succes. ,,Er hangt een positieve flow rondom de club na de gewonnen play-offs van vorig jaar. We spelen weer Europees voetbal, we hebben met John van den Brom een ervaren man als trainer en we hebben aansprekende spelers gekocht.”

Twee jaar terug, in het seizoen 2017-2018, speelde de club ook Europees voetbal. Het aantal verkochte seizoenkaarten lag toen op 29 juli op 9225, 131 minder dan nu. Als de huidige verkoop doorzet, verkoopt de club meer seizoenkaarten dan in de afgelopen zes jaar.

Naast de successen van het afgelopen seizoen heeft de club ook geïnvesteerd in de relatie met de supporters, legt een woordvoerder uit. ,,Daardoor is de loyaliteit onder huidige seizoenkaarthouders hoger. Ook komt er weer een stavak in het stadion en hebben we afgelopen seizoen meerdere mooie sfeeracties gehad.”

Bron: AD 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht