Teleurstellend gelijkspel tegen ADO: 1-1

Domstedelingen remiseren in Stadion Galgenwaard: 1-1.

FC Utrecht speelde vanmiddag (zondag) met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag. Het lukte de Utrechters niet om met tien man een verdiende voorsprong over de streep te trekken in Stadion Galgenwaard. 
 
Rechtsback Mark van der Maarel is het die de bal de Haagse zestien in krijgt, en daar staat centrumverdediger Justin Hoogma op de juiste plek. De achterhoedespeler tekent voor zijn eerste treffer van dit seizoen en schiet daarmee FC Utrecht, vlak na de rust, naar een verdiende 1-0 voorsprong.

Grote kansen
Dat het Hoogma is die de openingstreffer verzorgt, komt omdat de Domstedelingen in de eerste helft al diverse kansen om een doelpunt te maken onbenut laten. Zo stuiten aanvallers Mimoun Mahi en Gyrano Kerk op ADO Den Haag-doelman Luuk Koopmans en zijn er ook schietkansen voor Sander van de Streek en Django Warmerdam.

Veranderende verhoudingen
Na de break, bij een 1-0 stand, zorgen Van de Streek en Mahi nogmaals voor dreiging met schoten. Halverwege de tweede helft, nadat de ingevallen spits Adrián Dalmau zijn tweede gele kaart en dus een rode prent incasseert, veranderen de verhoudingen binnen de lijnen. Het Haagse elftal drukt het Utrechtse tiental ver terug en jaagt op de gelijkmaker.

Lees hier het volledige verslag.


Dalmau

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht