Ten Hag: "Er zit muziek in"

Ten Hag: "Er zit muziek in"

Trainer/coach Erik ten Hag van FC Utrecht is in zijn nopjes met de 1-3 bekerzege op FC Twente.

Met 1-3 was FC Utrecht vanavond (donderdag) te sterk voor FC Twente in de eerste ronde van de KNVB Beker. Trainer/coach Erik ten Hag blikte na afloop van de in Enschede geboekte zege terug op de partij tijdens de persconferentie. FCUtrecht.nl schreef mee met de analyse van de oefenmeester.
“Het is bekend dat we een hectische week achter de rug hebben, waarin we een slecht resultaat boekten tegen FC Groningen”, begon Ten Hag in de perszaal van de Grolsch Veste zijn nababbel. “Soms kun je op zo’n ruïne iets moois bouwen.”

En dat was wat de ploeg uit Utrecht deed, constateerde Ten Hag. “De goede aanzetten en de goede houding heb ik vandaag gezien”, zei hij. “Natuurlijk liep nog niet alles rond, maar we toonden de houding en de mentaliteit het met elkaar te willen doen.”

“Tegen een sterke tegenstander, waarin nog heel veel rek zit, hielden we het goed compact en speelden we goed tussen de linies”, ging Ten Hag verder.

Goede aanzetten, bovenal een goed resultaat. En meer nog dan in de competitie is dat essentieel in de KNVB Beker, want verlies is exit. En winst is door. “Ik ben ontzettend gelukkig met deze overwinning. Dit hadden we nodig. Er zit muziek in. Hier kunnen we verder op bouwen.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht