Ten Hag: Moeite tegen sterke tegenstander

Ten Hag: Moeite tegen sterke tegenstander

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag verwacht niet dat zijn ploeg voor het tweede seizoen op rij de finale van de play-offs verliest. Vorig jaar kaapte Heracles Almelo het laatste Europese ticket weg. De Domstedelingen moeten deze week met AZ afrekenen.
Ten Hag ziet een belangrijk verschil tussen het huidige en het vorige seizoen. "Een aantal cruciale spelers was niet fit. Het beste voorbeeld is misschien wel Bart Ramselaar. Hij ontwikkelde zich vorig seizoen vanuit het niets tot dragende speler, maar kampte in de beslissende fase met spierletsel. Ook Ruiter, Ayoub en Letschert waren er toen niet bij. Nu hebben we alleen Rico Strieder, Kevin Conboy en Patrick Joosten die niet fit zijn. Maar dat is al langer het geval, dus konden we anticiperen."

Bovendien denkt Ten Hag dat zijn ploeg met een andere mentaliteit de play-offs in gaat. "We hebben vorig seizoen alles eruit geknepen. Nu hebben veel spelers extra bagage bij zich, dus zijn de voorwaarden aanwezig om ook prestatief die laatste stap te zetten. We willen nu ook de kroon op het werk zetten ook."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht