Ten Hag nuchter onder eventuele leegloop

Ten Hag nuchter onder eventuele leegloop

FC Utrecht is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met slechts één mutatie in de selectie. Alleen Ruud Boymans is vertrokken, terwijl andere gewilde spelers als Timo Letschert en Nacer Barazite "gewoon" nog in de Domstad te bewonderen zijn. Trainer Erik ten Hag is voorlopig niet van plan zijn steunpilaren makkelijk te laten gaan.
"Het is niet zo dat onze spelers hier makkelijk af te zijn halen", vertelt Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "Maar gezien onze financiële situatie is het in sommige gevallen misschien wel noodzakelijk om spelers te verkopen." Eén van die spelers van wie de kans groot is dat hij wordt verkocht is Timo Letschert, wiens naam genoemd wordt als mogelijke opvolger van Jeffrey Bruma bij PSV.

Ten Hag blijft echter nuchter onder het mogelijke vertrek van zijn verdediger. "Niemand is onvervangbaar. Als Timo vertrekt opent dat ook weer wegen voor eventueel nieuwe aankopen over spelers uit de eigen jeugd", vervolgt de Utrecht-trainer, die hoogstwaarschijnlijk ook Barazite nog kwijt gaat raken. Zijn contract loopt namelijk nog één jaar door en daardoor moet Utrecht hem deze zomer verkopen om nog aan de speler te verdienen.

De toekomst van Barazite ligt mogelijk in Turkije, waar zijn zaakwaarnemer laatst gespot zou zijn. "Er is inderdaad interesse vanuit dat land. Maar op dit moment sta ik hier nog onder contract en focus ik me gewoon op Utrecht", bevestigt de spits.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht