Ten Hag: "Tevreden over de uitvoering"

Ten Hag: "Tevreden over de uitvoering"

C Utrecht en PEC Zwolle hielden elkaar vanavond (donderdag) op de kunstgrassprieten van het IJsseldelta Stadion in balans. De partij eindigde met de stand waarmee het duel begon: 0-0. FCUtrecht.nl woonde de persconferentie bij na afloop van de partij uit de halve finale van de play-offs om Europees voetbal.
“Over de uitvoering ben ik vandaag heel tevreden”, begon trainer/coach Erik ten Hag van FC Utrecht zijn nabeschouwing op het duel met de Zwollenaren. “Over het resultaat ben ik dat minder. We hebben uitstekend verdedigd en PEC Zwolle goed bestreden. Het was wel eens hachelijk voor het doel, maar we gaven weinig weg. Zelf kregen we drie, vier kansen”, constateerde de oefenmeester.

De eindstand vertelt wat dat betreft het verhaal: er werden geen kansen benut. “Zondag treffen we elkaar opnieuw. We hebben dit seizoen drie keer tegen elkaar gespeeld en drie keer lag het heel dicht bij elkaar”, aldus Ten Hag. “Het gaat om de details.”

“We moeten zondag ontzettend scherp zijn als we kansen krijgen. Dat moeten we afroepen”, blikte Ten Hag alvast vooruit op de return die in Stadion Galgenwaard wordt gespeeld. “Als we dat doen, hebben we een grote kans om verder te gaan.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht